En “praktisk” kjole til mig selv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sidste weekend syede jeg denne kjole til mig selv. Den er syet efter et forholdsvis nemt og hurtigt mønster fra Ottobre Woman 5/14. Det er en løs model, som er perfekt til at have på sammen med strømpebukser eller gamacher. Mønsteret er faktisk rigtig fint, men jeg vil gerne have det tilrettet, så det sidder lidt bedre på mig. Som med alle andre løse bluser og kjoler til mig, så “glider” den ligesom bagover, så kjolens hals ender med at sidde alt for højt, hvilket er ret ubehageligt. I december skal jeg heldigvis på sykursus hos Skaberlyst, hvor jeg skal have lært at bruge det grundmønster, som jeg fik lavet sidste år. Jeg håber på både at få lært at lave grundmønsteret om til andre modeller og at bruge grundmønsteret på købemønstre.

Kjolens stof er en slags isoli købt hos Stofdepotet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens jeg syede kjolen lå Ottobre-bladet på mit sybord i stuen, så jeg kunne tjekke vejledningen, hvis jeg blev i tvivl. Pludselig opdagede jeg, at der ligesom var tilføjet lidt til tegningen af kjolen. Hm, mon ikke det er Kaja, der har været på spil 🙂

 

 


2 Responses to En “praktisk” kjole til mig selv

  1. Anja Pedersen says:

    SÅ flot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *