En lille tøs med computer

Kaja har fået sig en computer. En meget billig en af slagsen fra Netto. Den kan vist nok nogle ting, f.eks. kan man lære tal og bogstaver. Men indtil videre har vi ikke sat batterier i den, så den er endnu ikke afprøvet. Jeg tvivler også meget stærkt på, at den er særlig god.

Men det er også ligegyldigt, for Kaja elsker den, på trods af de manglende batterier. Hun taler om den hele tiden, og åbner og lukker den konstant. Og så står hun og taster løs på tastaturet, som om hun var i gang med at skrive en tekst. Samtidig fortæller hun om, at hun har en computer ligesom mor og far….

Den lille plastik-computer har også en mus. I dag prøvede jeg at forklare hende, at sådan én hedder en “computer-mus”. Men det var frøkenen ikke enig i. Hun mener helt bestemt, at det hedder en “computer-kanin”. Så far har en “mus” til sin computer, og hun har en “kanin” til sin…. Ja-ja, fantasien fejler ingenting.


2 Responses to En lille tøs med computer

  1. Millelouise says:

    Elsker det fine sneglestof ; ) – sød kjole. Har sendt dig Award, men ved jo ikke om du helt orker det. håber du får slappet af.
    millelousie

  2. Judith says:

    Tusind tak. Jeg elsker også det skønne sneglestof :o)
    Tak for awarden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *