En lækker trøje!

Jeg har endelig fået syet lidt til mig selv. En mega-skøn cardigan blev det til. Mønster er fra Burda Easy e/v 2013. Stof er fra Stofdepotet. Det er en super lækker uld/isoli-kvalitet, som virkelig kan anbefales. Jeg har syet tre trykknapper foran, så cardiganen kan lukkes, og så pyntet med 6 stk stofbetrukne knapper. Cardiganen er såden en stor, vamset ting, som jeg satser på at få brugt en hel del her i løbet af foråret og til kølige sommeraftner.

Jeg ser lidt træt ud på billedet. Har nemlig igen en syg Iben hjemme fra vuggestue. Feber og hoste igen-igen. Suk!


9 Responses to En lækker trøje!

 1. Wauw, den ser skøn ud. Jeg synes nu ikke du ser træt ud, men træls med syg barn, god bedring med hende.
  Kh Lena

 2. Karin Ea says:

  Den er virkelig fin – ser så lækker ud :-).
  Mvh
  Karin

 3. Lilly says:

  Yay! Den er totalt fed! 🙂 Og sikke noget lækkert stof!

  Håber Bettetøsen er på toppen igen… god weekend!

 4. Bodil says:

  Virkelig skøn cardigan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *