En kjole til den voksende mave

Kaja er jo født i januar. Derfor er alt mit graviditetstøj fra dengang vintertøj. Det er jo fint nok lige nu, hvor vejret jo kun tillader varmt tøj. Men jeg kan jo godt se, at jeg ikke har så meget tøj at proppe mit voksende korpus i, når vejret bliver varmere. Derfor er jeg ved at forsøge mig med nogle kjoler med plads til maven.

Jeg har syet denne kjole, og synes egentlig, at den er rimeligt vellykket. Den er syet efter Symagasinet 10/2011, model 20. Det er egentlig ikke en ventekjole, men jeg har lavet den lidt stor i det, og den fungerer fint med stor mave. Stoffet er marine/rød-stribet jersey fra Stof2000. Nu overvejer jeg, om jeg skal sy nogle flere i samme model, eller om jeg skal finde på noget andet….


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *