En frugtpose

DSCI0037

 

Onsdag i sidste uge startede Iben i børnehave. Det kræver en frugtpose til den frugt, hun skal have med til formiddags-maden.

Derfor kom denne fine pose gennem maskinerne aftenen før. Ih, hvor var det skønt at få startet symaskinerne op igen. Det er flere måneder siden, at jeg har fået syet noget som helst. Siden har jeg faktisk syet en del tøj til Iben – jeg holder nemlig ferie, så Iben kan blive indkørt stille og roligt i børnehaven. Det betyder, at jeg kan sy en smule i de timer, hvor hun er afsted (når jeg da ikke lige ordner praktiske ting eller arbejder). Skønt at få lidt stof i hænderne igen!

På billedet ses også mit nye symærke. Jeg har købt symærker med bloggens navn hos Mitnamnband.se, og jeg synes, at de er blevet rigtig fine.


4 Responses to En frugtpose

 1. Lilly says:

  STOR dag for en STOR pige 🙂 Håber det er gået nemt og gnidningsfrit – dejligt at du har mulighed for at holde ferie under indkøringen. Det er godt med et ’sikkerhedsnet’ – og herligt at du også kan få syet lidt igen.

  Meget fin frugtpose og jeg er vild med dit nye symærke – jeg tror, jeg skal have tjekket det svenske website ud!

  KH Lilly

  • Lilly says:

   PS. Det lille firben er en super-sød detalje at fremhæve på stoffet 🙂

   • Judith says:

    Tusind tak, Lilly,
    Ja, det er dejligt, at det kan lade sig gøre med langsom indkøring. Det betyder dog, at vi i år ikke får fælles ferie, for jeg har jo holdt ferie til indkøring, og manden holder så ferie med børnene her i juli, hvor ældstens SFO holder lukket. Men jeg har en ugentlig fridag, og tager nok et par ekstra dage hist og her, så vi i det mindste får lidt dage sammen 🙂

    • Lilly says:

     Ja, det er lidt synd med manglende fællesferie, men godt at I alligevel har mulighed for at få hygget lidt, mens gemalen holder ferie også.
     Forstår dog udmærket jeres måde at prioritere på denne sommer – ville have gjort det samme selv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *