Det er fredag aften,

pigerne sover, Kasper pakker flyttekasser (eller slapper af), og jeg er cyklet ud til vores hus, så jeg lige kan male et par timer mere. Alle vægge skal males hvide, men jeg har heldigvis fået lokket Kasper med på, at jeg må tapetsere et par af væggene på pigernes værelse. Jeg satser dog på, at jeg får sneget lidt mere tapet ind på enkelte andre vægge i huset efterhånden.

Kaja er ret ulykkelig over, at vi skal flytte, så for at få hende lidt med i projektet, fik hun en smule indflydelse på tapetet. Da hendes absolutte favoritfarve er pink, så skulle den farve indgå. Jeg har forsøgt at finde noget, der ikke ville blive alt for tutte-nytte-prinsesse-agtigt, og jeg synes, at det er lykkedes ret godt. Det polkaprikkede tapet er fra Ferm Living, og jeg fandt de to ruller på Trendsales. Det med blomsterne har jeg købt for læææænge siden på en svensk tapetside, da jeg alligevel skulle have nogle tapetprøver til andre ting. Jeg kan bare ikke huske, hvad der ellers er på tapetet ud over blomster. Bliver spændende at se, når jeg får den åbnet. De blomster der kan ses, passer perfekt i farverne til det prikkede. Håber, at det bliver godt!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *