Den smukkeste Geranium-kjole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I lørdags var vi til konfirmation, og i den forbindelse syede jeg en ny kjole til Kaja. Hun var selv MEGET godt tilfreds med den, da den var syet i frøkenens nye yndlingsfarve lyseblå! Lyseblå har (heldigvis) afløst lyserød som favoritfarve pga. tegnefilmen Frost. Kaja er helt vild med Elsa, og pludselig skal alt derfor være lyseblåt….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mønsteret til kjolen er Geranium Dress, men med lynlås i ryggen i stedet for knapper. Til det har jeg brugt Trines tutorial. Stoffet er det lækreste amerikanske designerbomuld, som jeg har haft liggende i skabet i flere år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mønsteret til gamacherne er fra Ottobre 3/14. Jeg har dog benyttet Marapyttas DIY til afslutningen foroven i stedet for at lave løbegang. Stof er jersey fra Malika-Rosa.


4 Responses to Den smukkeste Geranium-kjole

 1. Lilly says:

  WOW! Sikke et skønt sæt, Judith – det er bare flot! Og dejlig model også 😉 Er helt vild med det blomstrede stof.

  KH L

  • Judith says:

   Tusind tak. Jeg synes også at det er så skønt et sæt. Og hun elsker det heldigvis også. Jeg skal helt sikkert lave flere kjoler efter det mønster, selvom det er ret tidskrævende pga. piping, lynlås og foer. Men al tiden værd 🙂

 2. Lilly says:

  Tidskrævende….aarfff….ja, MEN som du selv siger: det er altså det hele værd, når man ser slutresultatet! 😀

  • Judith says:

   Absolut det hele værd. Jeg skal vist også have lavet et par flere, når jeg liiiiige er færdig med de andre ting på to-do-listen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *