Dejlig, rummelig taske

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Når man har små børn, så slæber man – i hvert fald jeg – altid rundt på alt muligt i tasken. Jeg har derfor brug for en forholdsvis rummelig taske. Samtidig skal tasken kunne bæres på skrå over kroppen, så jeg kan have begge hænder fri til at holde i hånden, bære vuggestue-/børnehave-tasker i den anden hånd osv.  Da den taske, jeg normalt bruger, efterhånden var så slidt, at den nærmest var pinlig at bære rundt på, så syede jeg fornyligt en ny. Faktisk har stoffet ligget klippet og klar i evigheder, men der var altid liiiiige noget, som var vigtigere at sy. Men nu har jeg endelig fået det gjort.

Mønsteret til tasken er hjemmegjort, og stof er fra Stof2000. Tasken har en lille inderlomme til nøgler, telefon og hvad der ellers ender med at havne deri….


4 Responses to Dejlig, rummelig taske

  1. carina says:

    Så fin din nye taske er. Godt med meget plads, når man har et par rollinger! 😉

  2. Lilly says:

    Hvor er den bare fed, Judith! Elsker både mønstret samt stofferne, du har brugt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *