De hjemmelavede julegaver #5

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pigernes lille kusine fik dette sæt tøj i julegave. Buksemønster er fra Heilt Spesiell og Jubel. Kjolemønster er fra Ottobre 01/12. Den lilla velour er fra Malika Rosa, mens jeans-stoffet til kjolen er fra Stof2000. Trykknapper og rib er fra Funkjogging. Det lilla stof, som kjolen er foret med, kan jeg ikke huske, hvorfra jeg har. Kjolen fik lige et par sommerfugleapplikationer til at pimpe den lidt op.


3 Responses to De hjemmelavede julegaver #5

 1. Lilly says:

  Som altid et super sødt og flot detaljeret sæt fra dine hænder 🙂 Skøn detalje med sommerfuglene!

  Bruger du rib alene i taljen, eller sætter du elastik inden i?

  KH og god weekend fra det nordjyske… L

  • Judith says:

   Hej Lilly
   Tak 🙂
   Jeg bruger altid bare rib alene. Det fungerer super godt – forudsat, at ribben bliver lavet rigeligt stram og at jeg bruger en god kvalitet rib. Jeg bruger stort set altid rib fra Funkjogging. Det er en super kvalitet. Alle andre ribstoffer, jeg har prøvet, bliver med tiden løse, men ikke Funkjoggings.

   God weekend til dig 🙂
   Kh Judith

 2. Lone lønberg says:

  Hvor er det en sød kjole, har forgæves prøvet at finde mønsteret, kunne du evt sende mig en kopi ?
  Venlig hilsen Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *