Cykel

Jeg har længe ønsket mig en ny cykel. Den jeg har er tydeligt mærket af den hårde vinter. Den skal både have ny kæde (det fik den ellers også sidste sommer), nye bremser og der er flere andre småting, som skal fikses. Jeg har ellers passet godt på den i vinters, så sneen og saltet ikke skulle ødelægge den. F.eks. er den ikke blevet brugt til at transportere Kaja til og fra vuggestue, når det har været glat eller der har ligget sne. De dage blev hun kastet på ryggen i en bæresele. Alligevel er cyklen temmelig ødelagt.

I sidste uge var jeg lige et smut forbi vores cykelmekaniker, for at høre, hvad det ville koste at fikse det allermest nødvendige på den. Han regnede lidt på det, og kom frem til 1008,00 kr! Ahrmen, helt ærligt. Til den pris kan jeg jo næsten købe en ny cykel. Og så er det jo ikke engang det hele, der bliver fikset.

Nå, men cyklen kom med hjem igen, og jeg har været lidt i tænkeboks omkring, hvad der skulle ske. Om cyklen skulle fikses, eller om jeg skulle ofre lidt ekstra og i stedet købe en ny cykel. Jeg har kigget lidt omkring på nettet, men har ikke rigtig fundet en ok cykel til en lav pris.

Men så kom der lige en reklame fra Aldi ind ad døren (ja, jeg indrømmer det: jeg synes, at det er hyggeligt at kigge i reklamer). Og sørme om de ikke har en ganske fin cykel til 2000 kr inkl lås, lygter und alles. Jeg må vist en tur i Aldi på lørdag. Hurra for reklamer!


BIG01.HTM.jpg

Billede fra aldi.dk
Jeg ved godt, at det ikke er verdens bedste cykel, men så vidt jeg husker er Aldi’s cykler ganske ok. Og med de vintre vi åbenbart bliver ved med at have, så synes jeg ærligt talt ikke, at det kan betale sig at bruge en formue på en cykel. Og det er min slunkne pengepung nok enig i.
Sikke en lang smøre om cykelkøb, men det har længe været et stort ønske. Og nu har jeg brugt så mange måneder på at bande over min cykel, og over, at den konstant (faktisk stort set dagligt) taber kæden, og det gider jeg simpelthen ikke længere! Hvis du spotter en blondine på Amager eller i Indre By, som står på fortovet med olie-indsmurte hænder og er i fuld gang med at sætte kæde på sin cykel, så er det nok mig :o)

2 Responses to Cykel

 1. Millelouise says:

  tillykke med din nye blog – jeg kan se billedet af dit flotte sæt tøj, men ikke af cyklen. KIk endelig forbi min blog : )

 2. Judith says:

  Velkommen til 🙂
  Og ups, kan da godt se, at cyklen er forsvundet.
  Jeg har lige meldt mig som fast læser til din fine blog.
  Kh Judith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *