Cirkus Summarum

I dag var vi alle tre i cirkus. Cirkus Summarum spiller for tiden på 10-øren, og det måtte vi jo se. Kaja elsker Bamse, Rosa fra Rouladegade, Sebastian og Hr. Skæg, så det var da oplagt, at det skulle vi afsted til. Vi prøvede at forberede hende flere dage i forvejen, men hun forstod ikke rigtig hvad vi mente, når vi forsøgte at forklare, at vi skulle i cirkus og se alle de her tv-figurer i virkeligheden.

Da vi så ankom til cirkuset, så havde hun travlt med at se pladsen foran, hvor der bla. var nogle sjove spejle, Rosa’s kagehus og Bamses hus. Inde i cirkusteltet var hun meget optaget af, at musikerne og lys-folkene var ved at gøre klar. Og pludselig slukkedes lyset og musikken gik i gang. Og ind kommer Cirkusdirektøren (Rasmus Bjerg). Og Kaja blev meget paf!

I løbet af forestillingen sad hun bare og trykkede sig ind til os. Hun var ikke ked af det, men var heller ikke helt tryg. Hun smilede kun et par gange undervejs (og hver gang var det, når Bamse var til stede). Hun spottede alle detaljer i og omkring manegen, og fulgte med i alt hvad der foregik. Hun var vist lidt overvældet, men det er der jo ikke noget at sige til. Vi sad allerforrest i logen, så vi sad jo direkte ud til manegen. Så hun var nærmest midt i det. Til allersidst overgav hun sig lidt, og klappede en lille bitte smule.

Men selv om hun ikke virkede specielt glad under showet, så har det virkelig gjort indtryk. Hun har talt om det lige siden, og griner og fortæller om, hvad der skete undervejs. Så det har helt klart været en succes, hun var bare alt for overvældet til at slappe af og nyde det, mens det foregik.

Hvis andre derude overvejer at tage afsted og se Cirkus Summarum, så kan det klart anbefales. Det var super sjovt, selv for de voksne. Der var en del jokes undervejs, som helt klart var møntet på de voksne. Og de var ret sjove ;o)

Vi fik desværre kun taget et par enkelte billeder af Kaja, og kun ved Rosa fra Rouladegade’s hus. Inde i teltet ville frøkenen absolut ikke fotograferes og udenfor stod det ned i stænger størstedelen af tiden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *