Bukser til Kaja og baby

Kaja har et stort tryghedsbehov, hvilket har betydet, at hun længe har sovet sammen med os i soveværelset. For et stykke tid siden begyndte hun at sove i sin egen seng i eget værelse (men kommer naturligvis ofte ind til os i løbet af natten). Jeg har siddet inde hos hende om aftenen (når Kasper har læst godnathistorier for hende), indtil hun er faldet i søvn, og det har egentlig været meget hyggeligt. Men nu er der kun en måneds tid til babyens ankomst, så til den tid er det jo næppe muligt for mig at sidde på hendes værelse en times tid hver aften. Desværre vil hun ikke have, at Kasper putter hende. Så nu er vi ved at vænne hende til, at jeg ikke er på værelset mens hun falder i søvn. I stedet sidder jeg i sy-værelset lige ved siden af. Det går faktisk ret godt, og hun tager ikke meget længere tid om at falde i søvn end normalt. Det var kun den første aften, der var voldsomt store protester. Den nye putte-rutine betyder så også, at der bliver drønet en del gennem symaskinerne, mens hun falder i søvn.

Jeg har fået syet ens haremsbukser til Kaja og baby-tøsen. Mønster er fra Ottobre 1/11, stof er brun jersey med aber, som jeg ikke lige kan huske, hvor jeg har købt, og rød/pink-stribet rib fra Stof2000. Kaja tog bukserne på med det samme, da hun så dem i går morges, hvilket er ret usædvanligt. Normalt skal alt nyt tøj ses an i et godt stykke tid, før det bliver godkendt. Herligt!

Jeg har også syet et par shorts/bloomers til Kaja. Så nu krydser jeg bare fingre for, at det bliver shorts-vejr. Mønsteret er fra Symagasinet 5/12, som jeg dog har modificeret noget. Jeg har bl.a udeladt den faste kant forneden, og har i stedet sat elastikker i. Stoffet er lysegul bomuld med jordbær, købt hos bugfabric.com. Hun er ikke ret begejstret for dem, men sådan plejer det jo at være med nyt tøj. Forhåbentlig vil hun have dem på på et tidspunkt, men for en sikkerheds skyld har jeg lavet dem ret store, så hun gerne skulle kunne passe dem næste år. Så har hun da lidt tid til at kigge dem an 😉 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *