Bukser i laaaange baner

Bukser-august2014

Så er der masseproduceret bukser. Et par til Kaja og fem par til Iben. Alle bukser er helt enkle uden lommer eller andet pynt, så de kunne syes forholdsvis hurtigt. De er alle syet i stof fra gemmerne (velour, frotté, isoli og rib). Det betyder, at ikke alle farvekombinationer er lige spændende, men sådan er det, når stoflageret trænger til at blive tømt…. eller i hvert fald gjort marginalt mindre…..!

Jeg har lidt en plan om næsten udelukkende at bruge stof fra gemmerne til dette års efterårs- og vintertøj. Jeg må kun købe det absolut nødvendige. Hvis jeg løber tør for rib, så er jeg f.eks. nødt til at købe noget nyt, for ellers kan jeg jo ikke rigtig sy bukser og bluser med ribkanter. Så må jeg se om hvor kedeligt det bliver udelukkende at bruge “lagervarer”. Men eftersom stofskabet er ret svært at lukke, så er det nok en god idé at få brugt lidt….


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *