Bornholm dag 7

Så er det sidste dag på Bornholm. I formiddags gik vi en skøn tur langs kysten her ved Sandkås. Der er så smukt med den rå natur her i området. Kaja elsker at være på gå-tur. Hun drøner afsted, og undersøger alt muligt. Især er hun vild med de store sten, som skal “bestiges”. Vi fik også set et ret stort firben, som sad og nød varmen på en sten. Vi spottede den egentlig kun fordi et par tyske turister, som gik i modsat retning af os på stien, stod og pegede på stenen, da vi skulle forbi dem.

Vi var så heldige, at vejret i formiddags var skønt. Det har ellers regnet vildt i nat og i morges, og så igen i eftermiddags. Det er så også det første regn der er kommet mens vi har været her, så vi kan bestemt ikke klage over vejret. I nogle situationer ville det naturligvis have været dejligt med lidt højere temperaturer, men når vi har været på ture, har det faktisk været rart at det ikke har været så varmt.

 Resten af dagen i dag er bare gået med afslapning, lidt pakning og oprydning. Så nu er vi klar til at drage hjemad i morgen formiddag.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *