Bornholm dag 3

I dag har vi set en masse.

Først tog vi til Døndalen, som er en sprækkedal, hvor DK’s største største vandfald ligger. Det er et ekstremt frodigt område med rigtig mange små stier langs med Døndale Å. Stierne var vildt glatte og mudrede pga den våde sommer, men heldigvis havde vi fået det gode råd at tage gummistøvler på. Det var vi MEGET glade for. Sikke en mudret omgang. Pga. det meget vand var de mange stier, som går meget op og ned, ret glatte. Så vi skulle holde tungen lige i munden.

Kaja startede med selv at gå, men kom ret hurtigt op på sin fars ryg i mei tai’en, da hun ikke kunne holde balancen i det glatte mudder.

Det var et rigtig smukt og meget frodigt område, og det var faktisk ret sjovt at skøjte rundt på de mange stier.

Bagefter tog vi til rundkirken i Østerlars. Det var meget interessant at se så speciel en kirke. Ikke mindst pga alle de konspirationsteorier der hænger ved kirken. De handler bl.a. om at det er tempelridderne, som har bygget den, og at der ligger en stor tempelridderskat begravet under kirken. Den fandt vi dog ikke ;o)

Men flot og spændende, det var den. Kaja mente, at kirken var et stort slot, som tilhørte Mor, Far og Kaja.

Så tog vi til Gudhjem. Vi var der også sidste år, så det var egentlig bare for at få spist frokost. Det var alt for koldt omkring Østerlars, så der ville vi ikke spise. Men i Gudhjem var der dejlig varmt. Byen lå åbenbart i læ for vinden i dag. Vi fandt et hyggeligt sted at spise madpakken, og så gik vi en tur i byen. Vi fik selvfølgelig også en is. Det er jo en daglig tradition!

Det er meget svært at gætte, hvem det er der er fotografi-ansvarlig i vores lille familie!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *