Bornholm dag 2

I dag har vejret været ganske ok. Altså ikke fantastisk, men det har ikke regnet. Og solen har da kigget frem gennem de grå skyer.

Vi har brugt dagen i Allinge, som ligger små 2 km fra sommerhuset. Her så vi bl.a. Madsebakke, som er DK’s største helleristningsfelt fra bronzealderen. Her er 2900 år gamle fodaftryk, billeder af hjulkors, cirkler, skålhuller samt langskibe med høje stævne.

Vi gik også en lang tur i Allinge by, som er super smuk.

I eftermiddag var vi på stranden i Sandkås, hvor vi bor. Vi bor ganske tæt på stranden. Stranden var helt tom bortset fra os. Det var rimelig koldt ved vandet, men Kaja fik da gravet lidt i sandet alligevel. Og bagefter skulle vi have gjort noget ved vores tradition fra sidste sommer. Den går ud på, at vi skal have en is hver dag :o)

Aftensmaden fik vi i Allinge, hvor de har et røgeri, som skulle være et af Bornholms bedste. Det måtte jo prøves. Jeg var stadig mæt efter isen om eftermiddagen, så jeg spiste ikke så meget, og fik slet ikke prøvet nogle af specialiteterne. Og Kaja – som ellers elsker fisk – kunne heller ikke klemme så meget ned. Det var dog kun lige indtil hun spottede den is, som indgik i menuen. Så var hun pludselig sulten!

Nu er frøkenen sendt i seng, og så kan Kasper og jeg sidde og slå mave. Meget romantisk ;o)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *