Bluser x 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får desværre hverken syet eller blogget ret meget for tiden. Livet med fuldtidsjob, børn og hus har i den grad ramt mig, så der er ikke mange timer i døgnet til overs. Jeg satser på, at der bliver lidt mere sy-tid, når jeg er kommet mere ind i rutinerne på mit nye job, så jeg ikke er så træt om aftenen. Lige for tiden orker jeg kun at smide mig på sofaen, når børnene er puttet, og kort efter går jeg selv i seng. Når energien vender tilbage, så har jeg 1000 sy-projekter, som bare venter, så det ser jeg frem til.

I mellemtiden kan jeg vise lidt ting, som jeg vist har glemt at vise frem. For et stykke tid siden syede jeg disse 4 skønne jersey-bluser til Iben. De er alle syet efter mønster i Heilt Spesiell og Jubel, og alt stof er købt for længe siden hos Funkjogging, undtaget det grå med kænguruer, som er fra Stofdepotet. De er SÅ skønne til hende, de bluser.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *