Blå med stjerner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu hvor Kaja pludselig elsker blå – i stedet for at afsky farven – så kan jeg endelig sy noget blåt tøj til hende. Det kunne jeg selvfølgelig også før, men det blev ikke brugt.

Her har jeg syet en t-shirt, korte leggins og en nederdel. Mønster til t-shirt er fra Ottobre 3/14, leggins er en kombination af Ottobre 3/14 og Marapytta, og nederdel er fra Heilt Spesiell og Jubel. Jersey og paillet-stjerner er fra Malika-Rosa, glimmer-denim til nederdel er fra Stof2000 og rib er fra Funkjogging.

 

 


2 Responses to Blå med stjerner

  1. Lilly says:

    Vidunderligt sæt! Sikke du har kræset om detaljerne – blå er min all-time yndlingsfarve 😀

    • Judith says:

      Tak! Jeg ELSKER også blå, så det er skønt endelig at kunne sy blåt tøj til hende. Det skyldes ene og alene Disneys Frost, så til en forandring er jeg Disney dybt taknemmelig (i øvrigt er det en vildt god tegnefilm, som til en forandring ikke handler om en prinsesse, som skal reddes af en prins, men 2 prinsesser, som redder sig selv. Me like!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *