Barselsgave til en nordmand

For nogle uger siden blev min barndomsveninde mor til en lille dreng. Hun bor desværre nu i Oslo, så jeg kan ikke lige smutte forbi for at se det lille vidunder. Men det skal da ikke forhindre mig i sørge for en barselsgave.

Jeg har syet to par haremsbukser efter Ottobre 1/11 i henholdsvis brun jersey med aber og grå babyfløjl med stjerner. Begge dele har ribkant i mave og ben.

Derudover har jeg lavet en lille babyhue efter mønster i EG. Den er syet i babyfløjl og med en blanding af nyt stof og vintage-stoffer i panelerne.

Sidst men ikke mindst har jeg hæklet en blæksprutte i bomuldsgarn, som jeg også viste på bloggen i sidste uge. Så nu har den lille nordmand både tøj og legetøj!


2 Responses to Barselsgave til en nordmand

 1. Anonymous says:

  Hej Judith
  Ville lige fortælle dig, at det er en rigtig fin, og ikke mindst inspirerende, blog du har!
  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor meget erfaring du har med et sy – tror du en nybegynder ville kunne lave nogle af de samme ting som du syer? 🙂
  Hilsen Mette
  P.s. kan det passe at det var på din blog jeg læste noget med nogle tapetprøver der var rigtig billige engang??

 2. Judith says:

  Hej Mette.
  Tusind tak for de søde ord 🙂 Jeg begyndte at sy for 2 år siden, så jeg er forholdsvis nybegynder. Jeg meldte mig til et “syning for begyndere”-hold hos AOF eller FOF, hvor jeg lærte en hel masse om syning, stof og mønstre, og så har jeg egentlig bare været i gang siden. Det var en rigtig god start. Siden har jeg bl.a. været på et par sy-workshops hos Marapytta, hvor jeg har lært nogle mere avancerede ting. Mange af de ting, som jeg laver, kan en nybegynder godt lave. Jeg vil især anbefale Minikrea-mønstrene, hvis du skal sy børnetøj. De er rigtig gode til nybegyndere. Og så det er bare med at kaste sig ud i det. God fornøjelse 🙂
  P.S. Jo, jeg købte engang nogle super billige tapetprøver. Se mere her: http://bylanggaard.blogspot.com/2011/10/tapet-til-alskens-projekter.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *