Bambi

Endnu mere tøj til Iben. Og endnu engang lavet efter mønstre i bogen Heilt Spesiell og Jubel. Stof fra Funkjogging og Stof2000. Farverne snyder som altid, når det er lilla. Den lilla er meget mørkere end på billederne. Og der er endnu mere tøj på vej gennem maskinerne, som gløder lige for tiden….


5 Responses to Bambi

 1. Lilly says:

  Endnu en SKØN kreation! 🙂 Jeg handler også hos Funkjogging – det er noget, der dur!

  • Judith says:

   Tusind tak! Og ja, stof fra Funkjogging er bare altid god kvalitet. Efter jeg har opdaget deres rib, køber jeg aldrig andre steder længere. Det lilla-stribede er dog fra Stof2000, og er taget fra det (alt for store) stoflager herhjemme….

  • Lilly says:

   Hvor sjovt! Jeg har faktisk i et af mine seneste indlæg netop anbefalet deres rib på det varmeste! Jeg køber ej heller rib andre steder nu – bortset fra den stribede variant, som Stof2000 ofte sælger :-))))

 2. Hej Judith. Jeg er lige faldet over din blog og glæder mig til at kigge nærmere 🙂 sjovt du lige har tøj syet fra Heilt Speciell og Jubel i dag. Jeg har lige fået bogen i julegave. Glæder mig til at prøve mønstrene af. Det ser ud til at sættet her har en fin pasform. Det er super fint!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *