Ammepude og bukser

Sikke meget jeg får produceret for tiden. Det er skønt!

Jeg har syet et nyt betræk til ammepuden, som jo gerne snart skal i brug (kom nu uuuuud!)

Jeg tegnede bare det gamle betræk af, og det det endte ud i denne pude:

Andestoffet er noget af mit absolut yndlings-stof, men nu er der desværre næsten ingenting tilbage. Jeg har dog stadig noget i blå og orange. Jeg tror, at det er Michael Miller, som har designet det, men er ikke sikker. Hjertestoffet er fra Graziella, og er købt hos Malika og Rosa.

Jeg har også syet endnu et par bukser efter Lines mønster med både lomme og flæse. Stoffet er fra Rema1000, som nogle gange har noget ret fint stof. Det er svært at se farverne, men bunden er sandfarvet med blå, lilla, hvide og grønne blomster og sommerfugle. Og de skulle vist have haft en gang med strygejernet, før jeg tog billeder. Ups!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *